D’RAN en Hoe!? Mijn buitengebied

D'RAN en HOE!? | Mijn Buitengebied is een dag vol inspiratie voor een vitaal buitengebied in de Achterhoek. Het perspectief voor een vitaal erf- en buitengebied is voor iedereen anders, vraagt tegelijkertijd toch om een gemeenschappelijke aanpak. 
Het buitengebied in de Achterhoek staat voor enorme landelijke opgaves. En dat begint op de individuele erven van zowel agrarische ondernemers als de reeds gestopte agrariers en particulieren. Een vitaal buitengebied is de komende decennia de centrale opdracht vanuit meerdere invalshoeken. D'RAN en HOE!? | Mijn Buitengebied biedt 25 mei 2023 een dag waarop alle uitdagingen volledig worden belicht.

Dranenhoe

Voor wie?

D'RAN en HOE!? is voor alle belanghebbenden in de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Lochem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk. D'RAN en HOE!? is een initiatief van Ruimtevitaal-regisseurs en Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland.

PVO Ruimtevitaal

Programma

D'RAN en HOE!? | Mijn buitengebied is bedoeld verschillende doelgroepen uit de publieke en de private sector. D'RAN en HOE!? | Mijn Buitengebied vindt plaats in De Radstake in Heelweg met plenaire sessies, diverse workshops en een infomarkt waar je o.a. in gesprek kunt gaan met vertegenwoordigers van de gemeenten. 

De ochtend is bestemd voor vertegenwoordigers van gemeenten, waterschappen, provincie en diverse ministeries (landbouw, JenV, Economische Zaken). Het ochtendprogramma duurt van 09.00 tot 13.00 uur.

Het middag- en avondprogramma richt zich op ondernemers en bewoners uit het buitengebied, start om 13.00 uur en duurt tot ca. 22.30 uur. 

Waar en wanneer?

Donderdag 25 mei 2023
Tijd: 09:00 - 22:30 uur
Locatie: De Radstake, Heelweg

Aanmelden?

Via onderstaande link kun je je aanmelden


Nu aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Copyright Ruimtevitaal 2020 - 2023  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene voorwaarden
Design & development by: Timeless Design