Project: Asbestopruimbox

In samenwerking met de gemeente Berkelland heeft Stichting Ruimtevitaal een Asbestopruimbox samengesteld en een manier om op een verantwoorde wijze particuliere daken tot 35 m2 asbestgolfplaat zelf te laten saneren en af te voeren.

De gemeente Berkelland stelt de Asbestopruimbox in eerste instantie ter beschikking aan 500 adressen en is hiermee de eerste gemeente in de Achterhoek die op deze wijze de particuliere eigenaren van de kleine asbest daken tegemoet komt.

Bent u de volgende gemeente?

Bent u ook geïnteresseerd in onze aanpak om m.b.v. de Asbestopruimbox versnelling te creëren in een verantwoorde sanering en afvoer van particuliere asbesthoudende golfplaten tot een oppervlakte van maximaal 35 m2 ? Neem contact met ons op!

Bent u particulier eigenaar van een klein dak (tot 35 m2) dan zijn dit voor u de spelregels rond saneren:


1: Verantwoord saneren

Ook als u zelf asbest saneert moet dit op een verantwoorde manier gebeuren. Hiervoor verwijzen wij naar: Voorwaarden zelf saneren particulier tot 35 m2 (Kenniscentrum InfoMil)

2: Instructiefilm

Wanneer er aan de voorwaarden wordt voldaan kan een particulier zelf saneren. In het volgende instructiefilmpje ziet u hoe u uw asbest verantwoord van uw dak haalt en afvoert. (Milieucentraal)

Download de flyer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Copyright Ruimtevitaal 2020 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene voorwaarden
Design & development by: Timeless Design
Meer informatie