Werken Aan Toekomstgerichte Erven Achterhoek (WATEA)

Doel: in gesprek komen met bewoners van de erven in het buitengebied

Het buitengebied wordt gevormd door de bewoners met hun erven.  Voor het ontwikkelen van de vitaliteit van het buitengebied vinden we het belangrijk om aan te sluiten bij de wensen/ideeën  van de bewoners en waar mogelijk hen hierbij te ondersteunen. Om daar goed bij te kunnen aansluiten zijn verschillende bewonersgroepen geformuleerd. Voor elke bewoner spelen er andere (eigen) thema’s waarover hij/zij in gesprek wil met een erfadviseur. Elk van de vier gemeenten heeft daarvoor een aanpak ingericht.

Op basis van gemeentelijk beleid ontvangen bewoners een uitnodiging om zich aan te melden voor een gratis keukentafel gesprek met één van de erfadviseurs van het programma WATEA. De erfadviseur zal dan een afspraak maken met de erfbewoner voor een keukentafel gesprek. Het gesprek wordt afgesloten met een advies.

Eén van de mogelijke adviezen is een vervolgtraject met een erfbegeleider. Deze begeleider kan de ondersteuning bieden die in het keukentafelgesprek als meest noodzakelijk is besproken.

Voor meer informatie ga naar: www.watea.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelden
Copyright Ruimtevitaal 2020 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Algemene voorwaarden
Design & development by: Timeless Design
Meer informatie